FORGOT YOUR DETAILS?

KONTAKT IN LOKACIJA

Kamp Špik se nahaja ob cesti Jesenice – Kranjska Gora v naselju Gozd Martuljek. V neposredni bližini se nahaja tudi Hotel Špik.

KONTAKTIRAJTE NAS

*Dano soglasje lahko kadarkoli prekličete (več o preklicu)

KAMP ŠPIK
Jezerci 15, 4282 Gozd Martuljek, Slovenija
t 051 634 466
info@camp-spik.si
www.camp-spik.si

Oddaljenost

  • Tunel Karavanke – 16 km
  • Bled – 35 km
  • Ljubljana – 83 km
  • Celovec – 64 km
  • Benetke – 239 km
  • Salzburg – 204 km
  • Dunaj – 380 km
  • München – 335 km
TOP

Upravljavec zgoraj danih osebnih podatkov je izključno HIT LARIX d.d., uporabniki pa izključno njegovi zaposleni. Pravna podlaga za njihovo obdelavo za namen neposrednega trženja (kar zajema zlasti obveščanje o aktualni ponudbi, novostih ponudb oz. storitev, nagradnih igrah in pošiljanja morebitnih drugih e-novic Kampa Špik) je vaša prostovoljna privolitev.

Podaja privolitve je popolnoma prostovoljna in ni pogojena s kakršno koli storitvijo Kampa Špik. HIT LARIX d.d. od zgoraj danih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja obdeluje oziroma hrani le ime, priimek in naslov e-pošte, in sicer le do trajnega prenehanja izvajanja neposrednega trženja oziroma do prejema preklica posamezne privolitve. Po preteku navedenega roka hrambe HIT LARIX d.d. preneha obdelovati omenjene osebne podatke in jih trajno uniči oziroma izbriše, če za njihovo obdelavo nima druge zakonite pravne podlage.

Vedno imate pravico, da od HIT LARIX d.d. zahtevate dostop do osebnih podatkov, ki jih obdeluje v zvezi z vami, kot tudi do njihovega popravka, izbrisa, prenosa drugemu upravljavcu ali omejitve njihove obdelave, kadar so za navedeno izpolnjeni pogoji, ki jih določa veljavna zakonodaja. Če na vašo zahtevo ne dobite odgovora v roku 1 meseca ali če je vaša zahteva zavrnjena, lahko vložite pritožbo, za reševanje katere je pristojen Informacijski pooblaščenec.

Način uveljavljanja vaših pravic je podrobneje opisan v Politiki zasebnosti družbe HIT LARIX d.d., ki je dostopna na: https://www.camp-spik.com/politika-zasebnosti/

Preklic

Preklic lahko dosežete z zahtevo poslano na naslov info@camp-spik.si, sledenjem povezave ODJAVA v vsakem prejetem elektronskem sporočilu ali na morebiten drug način določen v Politiki zasebnosti družbe HIT LARIX d.d., ki je dostopna na https://www.camp-spik.com/politika-zasebnosti/, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.